Postări populare

duminică, 8 mai 2016

La 9 mai toată Europa sărbătorește ziua păcii și unității, iar socialiștii și comuniștii încearcă să reanimeze fobiile din perioada războiului rece…

www.publika.md


 Toată istoria Războiului II Mondial a fost falsificată și adaptată intereselor Partidului Comunist din Uniunea Sovietică, fiind folosită ca un instrument ideologic de subjugare morală a popoarelor cotropite de sovietici.
Totul este fals. Începutul războiului este comemorat de întreaga lume la 1 septembrie 1939. Nostalgicii pro-ruși comemorează pe 22 iunie 1941. Este clar și de ce! URSS a făcut tot posibilul pentru a se distanța de fostul său aliat și prieten – Germania fascistă.
La fel și sfârșitul războiului II mondial este celebrat de toată lumea la data de 2 septembrie 1945 când ultima țară din Axă – Japonia, capitulează oficial în fața SUA, nostalgicii sovietici celebrează data de 9 mai 1945, însușindu-și victoria.
Regimul totalitar din URSS a dorit să diminueze din respectul și recunoștința pe care o căpătase fostul aliat – Statele Unite ale Americii. Foarte mulți cetățeni și ostași sovietici au supraviețuit în acel cumplit război anume datorită ajutorului aliaților, partea de leu revenindu-i SUA (Legea de împrumut și închiriere, Lend-Lease Act).
Timp de 20 de ani în fosta URSS nu a fost  sărbătorită ziua de 9 mai, statutul de sărbătoare fiind redat în 1965, la aniversarea a 20-cea, de către Leonid Brejnev. Din acel moment s-a făcut tot posibilul ca meritele de mare eliberator și învingător în lupta asupra fascismului să fie doar ale URSS…
Astfel, toate generațiile sovietice au crescut cu aceste (ne)adevăruri, iată de ce avem și astăzi nostalgici cu fobii ideologice față de SUA și NATO.
Toți cei care manipulează cu electoratul de stânga speculează cu aceste neadevăruri, știind foarte bine că în cazul în care ar recunoaște datele oficiale, vor fi nevoiți să recunoască și Pactul Molotov-Ribbentrop. Vor fi nevoiți să recunoască ocupația Basarabiei.  
Astăzi, acest instrument a fost preluat cu abilitate de un cascador politic, un fost discipol și deputat al PCRM, actualul mare luptător cu „hidra” NATO și apărător al „Lumii rusești/Русский мир”  – tovarășul Igor Dodon.  
Lumea civilizată, toată Europa, la data de 9 mai sărbătorește Ziua unității și păcii, iar minciunoșii au scos din dulapul istoriei vechile fosile și fobiile sovietice pentru a dezbina și mai mult societatea noastră și pentru a încerca schimbarea cursul european al Republicii Moldova.  
Revenirea la promovarea imaginii dușmanului, polarizarea societății în ai noștri și dușmanii noștri de moarte… sunt aceleași instrumente KGB-iste care aveau și încă mai au priză la electoratul care nu se informează, care se lasă ușor manipulat și care este astăzi pregătit pentru alegerile președintelui din toamna acestui an.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu