Postări populare

joi, 2 martie 2017

Democrația din CMC se transformă în anarhie



Le recomandăm tuturor să urmărească ce se întâmplă în CMC. Provocări, scandaluri, oameni manipulați, aduși intenționat să blocheze  activitatea Consiliului. Solicitări de pauze, amânări de ședințe, scandaluri, tot ce vrei, dar nici într-un caz nu activitate. Ei se conduc după principiul cu cât mai rău în orașul Chișinău, cu atât mai bine pentru ei. Nu se gândesc nici măcar la alegătorii lor, cei care le-au dat mandat să le soluționeze problemele.
Pretinsul purtător de cuvânt al celui mai mare statalist nu a renunțat la mandatul de consilier municipal pentru că Primăria Chișinău condusă de un liberal este marele lor eșec. S-au străduit cât de mult au putut să-l demită pe Dorin Chirtoacă prin referendumuri, și-au tot încercat norocul la alegerile locale, dar nu au reușit. Este palma pe care au primit-o de la locuitorii municipiului Chișinău, iar această palmă îi mai doare și acum. Ei au misiunea de a înroși Republica Moldova și de a ne închina stăpânilor lor. Crezându-se învingători în prezidențialele de la sfârșitul anului trecut, socialiștii și-au imaginat că deja toată Republica Moldova le aparține. Le-a rămas capitala, bastionul ce nu poate fi cucerit de steluța roșie. Vor lupta pentru ea cu toate forțele pe care le au.
Atunci când nedeclaratul purtător de cuvânt lipsește de la ședințele CMC, încearcă din răsputeri să-l substituie mama acestuia. Nu o cruță colegii, nu se gândesc la vârsta ei, o exploatează în cel mai urât hal. Pentru ei nu contează subiectele incluse pe ordinea de zi a CMC. Dacă liberalii sunt pentru susținerea unui proiect de decizie, atunci ei sunt neapărat împotrivă, în cel mai bun caz se abțin, chiar dacă acel proiect are menirea să îmbunătățească starea de lucruri din Chișinău. Ați mai văzut o asemenea atitudine într-un consiliu care cu adevărat își respectă alegătorii?

Un comentariu:

  1. Aveti perfecta dreptate! Chisinauenii trebuie, insa, sa-i cunoasca si pe Ceban si pe mama lui care-i o fosila comunista. Pentru aceasta, primarul general trebuie sa revina asupra ideii de a organiza trasnsmiterea , cel putin, 6 ore pe sapatamana, a evenimentelor care au loc in CMC, in primarie. E ridicol sa mai astepte. Acum televiziunile lui Dodon, dar si altele reflecta suficient de prost si de tendentios adevarata stare de lucruri. Chisinauenii sunt dezinformati.

    RăspundețiȘtergere